Zoeken
Vergelijken
de beste
Prijs
De gietijzeren steelpan is een onmisbare metgezel bij iedere Zwitserse kaasfondue, want deze wordt in Zwitserland traditioneel bereid in gietijzeren potten met een grote opening. Door het materiaal kan de kaas van tevoren gemakkelijk in de oven worden gesmolten en vervolgens met een rechaud warm en vloeibaar op tafel worden gehouden. De bodem van de steelpan is dik genoeg zodat de kaas niet aanbrandt op de bodem.
De Peugeot Paris pepermolen is het klassieke en meeste bekende model van Peugeot. De...
Meer informatieDe braadpan van Le Creuset is gewoon onmisbaar voor het bereiden van uw stoofschotels....
Meer informatieDe set bestaat uit een zwarte pepermolen en een witte zoutmolen. Je houdt peper en zout...
Meer informatieDe grijze Basic Culinair opscheplepel is vervaardigd van grijs kunststof en heeft een...
Meer informatieDé klassieker in de collectie van Van Kempen & Begeer is Haags Lofje. Dit oerhollandse...
Meer informatie